Referenssit

Mielipiteeni ohjauksesta?

Loistava ja hyvin sitoutunut minun oman parhaani tavoitteluun. Palvelun ansioista opiskelen tällä hetkellä unelma-ammattiani. Ohjauksessa paneuduttiin minun persoonallisuuteeni ja vahvuuksiini, joiden tajuaminen itsestäni saivat minut tekemään  parempia uravalintoja. Löysin myös konkreettisen nimen koululle, joka vastasi osaamistani ja kiinnostuksen kohteitani.

Elmo Kaartinen, opiskelija


Voin vilpittömästi todeta, että Millan työpanoksella on ollut hyvin tärkeä merkitys siihen, että olen löytänyt itselleni mieluisan ja kiinnostavan työuran erittäin innostavassa työympäristössä.

 Olin aikanaan todella hukassa ammatillisesti ja koin, että silloinen alani ei ollut sitä mitä haluaisin tehdä lopun elämääni. Koska olin jo kolmenkympin ylittänyt, tuskailin mielessäni aikuiskoulutuksen vaihtoehtoja sekä opiskelun ja perhe-elämän yhteenliittämistä. Näin edessäni enemmän mahdottomuuksia kuin mahdollisuuksia. Milla asetteli eteeni ne monet eri vaihtoehdot, joilla voisin toteuttaa opiskeluhaaveeni uudelle alalle. Oli mielettömän helpottavaa saada ammattilaisen näkemys tilanteeseeni, saada tietää, ettei mikään ollutkaan liian myöhäistä.

Koen että Millan omistautuneisuus työhönsä on huippuluokkaa. Hän on helposti lähestyttävä, empaattinen ja innostava ja positiivinen persoona. Voin sydämestäni suositella Millaa muille oman polkunsa etsijöille.

Naisasiakas, nykyään taloushallinnossa kulttuurialalla


Sain mahtavaa apua! Asioita oltiin selvitetty valmiiksi sähköpostini pohjalta, mikä edisti tunnin keskustelussa juuri sitä mihin apua tarvitsin: milloin haen, mistä haen, miten haen, minne haen, millaiset kokeet tai paperit tarvitsen yms… Minulla oli keskustelun jälkeen erittäin hyvä mieli ja olin tietoisempi tulevasta. Sain ohjauksesta enemmän kun odotin. Teimme varavaihtoehtoja ykköshaun lisäksi ja sain tietoa myös tulevaisuuden hakuihin jos yliopiston ovet eivät vielä tänä vuonna aukea. Opinto-ohjaajani oli kannustava ja rohkaiseva ja sain paljon uusia näkökulmia jatko-opiskeluun.

Ella Jaatinen